Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SIF 2 vände och vann borta mot Stensätra

Serieledande Sandvikens IF 2 vände i går ett 0–2-underläge i paus till seger med 3–2 borta mot Stensätra på Skogsvallen.

Mycket tack vare tvåmålsskytten Emil Wigren.

Annons

– Vi var riktigt dåliga och inte på plats under den första halvtimmen, sade SIF-tränaren Mats Axelsson om Stensätra 2–0-ledning.
– Det hade lika gärna kunnat stå 4–0, fortsätter Axelsson.

Ja, SIF 2 var inte med från start, och kvicka Stensätraforwards sprang ut och in lite som man ville i SIF-försvaret. Anoshirvan Dadgar kunde snabbt slå en frispark i mål, och då var det ingen av de rödvita som ens reagerade.

2–0-målet kom 13 minuter senare, och då hade Stensätras Dzevad Glibo träffat insidan av stolpen däremellan. Men SIF 2 skulle komma tillbaka, och laget hade mycket boll under den senare delen av första halvlek. Men några mål kunde laget inte fixa.

Emil Wigren reducerade till 2–1 på en straff, och tio minuter senare skickade Emil iväg ett långskott som tog styrning och ställde hemmalagets målvakt Daniel Nylèn helt och så var det 2–2.

Den andra halvleken styrde och ställde SIF 2 helt, och laget spelade en riktigt bra fotboll. När så 3–2-målet kom var det rättvist – även om det var lite turligt när Jonas Magnusson skickade in en av många hörnor, och en Stensätraförsvarare rensade rakt på en egen spelare och in i mål.
– Vi jobbade oss in i matchen även om Stensätra gjorde det svårt för oss, säger Mats Axelsson.

Christer Dahlqvist

Mer läsning

Annons