Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sista hemmamatchen – då lockar SIF med gratis inträde

Även om man inte passerar Enköping i tabellen tänker Sandvikens IF åtminstone göra det i publikligan.
Därför bjuder SIF och klubbens sponsorer på fritt inträde till dagens match mot Strömsberg.

Annons

Arbetarbladet och Gefle Dagblad är två av dessa sponsorer som ska se till att laget får största tänkbara stöd i sista hemmamatchen på Jernvallen för säsongen.

I publikligan fattas det två individer, i tabellen fattas det fem poäng sedan Enköping vunnit sin lördagsmatch borta mot Kvarnsveden med 3–0.

– Det är bara att släppa loss och köra full fart framåt i de två matcher som är kvar nu, säger SIF-tränaren Tony Andersson.

I veckan har han haft provspelare från Gambia på besök; Matthew Mendy, Yankuba Ceesay och Cho Manneh. De har spelat några matcher med Trönö i trean och slussas nu runt på en uppvisningsturné.

Under nästa vecka dyker det upp fler nya ansikten och Tony Andersson har inget emot att ta emot provspelare under den viktiga period som laget nu befinner sig i.

– Det ger en injektion, kul att det händer något. Det är bara bra att få se provspelare i den här miljön, säger han.

Strömsberg är på säker mark i tabellen och har egentligen ingenting att spela för, men har en imponerande svit på sju matcher utan förlust i ryggen.

– Vi vill gärna förlänga den sviten två matcher till, det är det vi spelar för nu, säger Strömsbergs tränare Conny Asklöf, som stannar i Strömsberg även nästa säsong.

I Strömsberg finns en vass målskytt i Björn Berglund, med elva gjorda mål har han fortfarande chans att vinna skytteligan i serien. Joel Rajalakso, Enköping, och Johan Hedman, Rotebro, toppar på tolv mål.

SIF:s bästa målskytt är mittbacken David Svanberg på åtta mål.

Mer läsning

Annons