Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snöplig förlust för Tierps fotbollstjejer

- Det känns lite skit att förlora den här matchen med 1-0.

Nej, det var inte direkt någon glad Janne "Korpen" Pettersson, som Sporten fick kontakt med direkt efter kvalmatchen mot Notviken på lördagskvällen.

Annons

Tierp förlorade med matchens enda mål innickat på en högerhörna i den 62 matchminuten.
Men det var två jämna lag som möttes och Tierp har all heder av insatsen.
- Jag tycker ett oavgjort resultat hade varit det mest rättvisa. Sedan känns det extra surt att vi släpper till på en hörna. Vi får väl erkänna att det också var litet av en markeringsmiss, säger Korpen.
- Sett till de tillfällen som skapades, så kanske vi hade några fler. Men den här matchen var så jämn så att vilket lag som helst hade kunna vinna, sa också Kjell Vidmark i Notvikens ledning.

Det var också enligt samstämmiga uppgifter en match som bjöd på mycket kamp och få målchanser.

Målet kom efter en högerhörna. Bollen gick förbi alla spelare, men så dök Jennifer Rönnberg upp från vänster och kunde nicka in segermålet.
Stina Melin hade den bästa Tierpschansen, när hon kom fri i den 27 matchminuten. Men Stina missade skottet.

Förutom målet så hade Notviken också ett ribbskott efter en halvtimme. Men som sagts tidigare, det här var en match med mycket kamp och få chanser. Det var en match som för övrigt avverkades mest ute på mittplan.
- Tjejerna gjorde en bra insats och nu får vi ta nya tag och vinna över Östersund hemma på lördag, avslutade Korpen Pettersson.

SÖREN ÅKERMAN

Mer läsning

Annons