Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Strömsbro hade inget att sätta emot BP

Det blev storförlust för Strömsbro när topplaget Brommapojkarna gästade Testebovallen.
Det tidiga ledningsmålet förstörde dagen för hemmalaget.
– Vårt självförtroende är för dåligt just nu, säger Strömsbros lagkapten Elin Åsenlund.

Annons

Strömsbro är just nu inne i en formsvacka. Och när topplaget Brommapojkarna kom till Testebovallen var ett tidigt bortamål något hemmalaget inte ville se. Men så blev det.

– När vi är i den här situationen och har dåligt självförtroende, så tar det väldigt mycket på krafterna att släppa in två ganska tidiga mål. Speciellt när vi spelar bra i de första 15 minuterna utan att få någon utdelning, säger Elin Åsenlund.

Och BP:s första mål var dessutom ett riktigt flytmål.

– Dom nickar bollen i ribban sen tar den på vår målvakts rygg och in i målet, säger Åsenlund. Det studsar inte vår väg just nu, så enkelt är det.

Och läget blev inte ljusare när stockholmslaget utökade ledningen.

– Vi möter ett väldigt skickligt lag som har vunnit väldigt många matcher. Så det var givetvis tungt att ha ett tvåmålsunderläge efter den första halvleken, menar Strömsbros tränare Per-Arne Persson.

I den andra halvleken försökte hemmalaget men man hade väldigt svårt att skapa några längre anfall.

– Vår enda forward blir ganska ensam när vi inte fyller på med spelare på kanterna. Men BP är ett väldigt bra lag och det är väldigt svårt att ha mycket boll mot dom, säger Åsenlund.

Men trots förlusten är Elin Åsenlund hoppfull inför framtiden.

– Får vi bara vinna någon match så tror jag självförtroendet kommer att komma tillbaka, och vi kan börja vinna lite matcher. Jag tror absolut vi kommer att klara oss kvar.

Mer läsning

Annons