Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Strömsbrodamerna föll tungt mot Örebro

Strömsbro föll tungt borta mot KIF Örebro U med 5–1. Men det var inte resultatet i sig som eftersnacket kom att handla om.
Man var minst sagt irriterade på domarna i Strömsbrolägret.
– Det var ren parodi stundtals, menar tränaren Eva Lotta Persson.

Annons

Det Eva främst syftar på var i en situation i första halvlek där Strömsbrospelaren Natalie Perämäki blir nedsprungen bakifrån och skadar sig så illa att hon inte kan ta sig av plan för egen hand.

Då en av Strömsbros ledare lämnar avbytarbåset för att söka någon sjukvårdskunning på läktaren, blir det liv i luckan. Den assisterande domaren kommer till Strömsbros bänk och är minst sagt arg.

– Han vrålar åt oss att sätta oss ner och att det är förbjudet att lämna det tekniska området under pågående match. Vilket i sig är rätt men jag tycker det är bara är för dåligt bemötande då vi bara ville skaffa hjälp till vår spelare, menar Eva.

Natalie Perämäki fick till sist ambulanserskort till sjukhuset där det konstaterades att hon fått en hård smäll på svanskotan. Och Stömsbros jobbiga dag i Örebro bara fortsatte...

– Deras första mål är det minst två meter offside på. Sen fäller dom en av våra spelare i straffområdet, utan att det bli straff och tilll och med deras tränare menade att den var solklar. Nä, jag vill verkligen inte bara klaga på domarna men det här var pinsamt låg nivå, menar Eva som dock erkänner att fakta är fakta.

– Dom gör fem mål och vi gör ett. Det kan vi inte förneka. Vi har ett ungt lag och vi väger lite för lätt i tuffa matcher som den här.

Man håller sig dock fortfarande över nedflyttningsstrecket då Stensätra kryssade mot Västanfors. Nu står man över nästa omgång och sedan väntar tabellettan Västerås BK 30 på bortaplan.

KIF ÖREBRO U–STRÖMSBRO 5–1 (2–0)

Strömsbros mål: Anna Persson.

Strömsbros tre stjärnor

3: Anna Persson, f

2: Jessica Ravstis, mv

1: Paulina Persson, mf

Mer läsning

Annons