Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tuff höstupptakt för Strömsberg

En mycket viktig match för oss. Men kan vi vinna så hänger vi på topplagen.

Annons

Ja, Strömsbergs chefstränare Conny Asklöf är väl medveten om vikten av dagens bortamöte med Sollentuna. Strömsberg avslutade ju också vårsäsongen med match mot just Sollentuna hemma på Heden.

Då kunde Erik Ingemarsson kvittera på övertid och räddade ena pinnen.

Ja, Sollentuna gjorde då en bra match och vi måste verkligen vara på bettet för att kunna vinna. Vi satsar också på att vara helskärpta redan från start, säger Asklöf, som tyvärr inte får med Johannes Eriksson till dagens match.

Nej, Jossa gjorde ett test på fredagen. Men eftersom han ansåg sig inte helt återställt, så spelar han inte mot Sollentuna. Jag hoppas att han kan vara med i nästa match mot Norrtälje hemma, säger Asklöf, som i övrigt har alla spelare tillgängliga.

Jossa fick en smäll på enan skinkan i träningsmatchen mot Div I laget Frej förra helgen. Det är en blödning i skinkan som sätter stopp för Jossa att vara med mot Sollentuna i dag.

Höstupptakten blir naturligtvis mycket viktig för Strömsberg. Efter dagens möte med Sollentuna väntar möten med trion Norrtälje (h), Falun (b) och Kvarnsveden (h).

Samtliga i trion ligger i den nedre regionen av tabellen och naturligtvis ska det inte vara omöjligt för Strömsberg att plocka poäng under de närmaste veckorna.

I Sollentuna tror man på en lika jämn match som uppe i Strömsberg i vårfinalen.

Ja, det brukar också bli bra fotbollsmatcher när vi möts. Vi kommer med starkast möjliga lag, med undantag för högerbacken Filip Terland, som råkat ut för en skada.

Vi har gjort en träningsmatch under sommaruppehållet. Vi fick då stryk av Div I laget Akropolis med 3-0, säger Sollentunas lagledare Thure Engvall.

Är också medvetna om att Strömsberg är farliga på fasta situationer, så det gäller att undvika frisparkar framför eget mål, säger Engvall.

Strömsberg kommer med följande startelva: Martin Sundström Micro Lööf, Kabba Langley, Markus Sundbaum, Johan Pettersson Erik Ingemarsson, Simon Grudéus, Robbin Andersson, Danne Käll Marcus Hägg, Björn Berglund.

 

Mer läsning

Annons