Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

FTI söker ny plats för återvinningen

Hej!

Vår bemannade återvinningscentral i Kungsgården är öppen 30 timmar per vecka under högsäsong, varav en söndag. Vi ser kontinuerligt över behoven av öppettider på alla våra återvinningscentraler och i dagsläget anser vi att dessa öppettider motsvarar de flesta av våra besökares behov.

Vi är medvetna om att vägen till återvinningscentralen i Kungsgården är dålig och grusar och hyvlar den därför med jämna mellanrum. Det är möjligt att vi borde göra det oftare och tar därför till oss kritiken och ser över våra rutiner för detta.

Vad gäller de obemannade återvinningsstationer där du lämnar dina förpackningar för återvinning så ligger ansvaret för dessa hos Förpacknings- och tidningsinsamlingen, (FTI). De letar för att hitta en ny plats för återvinningsstationen i Kungsgården (se Gefle Dagblad den 3/8).

Tack för att du återvinner!

Med vänlig hälsning

Peter Tham

Chef återvinningscentraler Gästrike återvinnare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare