Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fullträff för polisen

SANDVIKENTvå Sandvikenbor greps av polisen i Sandviken på lördagen. Båda anhölls, men en släpptes under dagen, medan de andre ska begäras häktad.

Annons
Det började med ett lägenhetsinbrott på Killingvägen. Där hittade duon bilnycklar och en mobil.
Sedan de hittat bilen på parkeringen åkte de två mot Kungsgården, men uppmärksamma personer tyckte bilen kördes på vägar där den inte skulle vara och kontaktade polisen.
Två polispatruller kom till platsen och kunde gripa de två gärningsmännen. De hade då hunnit göra inbrott i ett gammalt torp och dessutom varit in i en bil på Dalsängsvägen.
En av de misstänkta som ska begäras häktad, en 24-åring, misstänks också för den datastöld som gjordes hos Tandläkarpraktiken på Linggatan tidigare i veckan. Samma 24-åring misstänks också för att ha ryckt av en äldre kvinna hennes kasse från apoteket.
Strax efter gripandet av de två gjordes husrannsakan hos en man, 25 år och en kvinna 22 år, och där hittades bland annat datorn som stals hos Tandläkarpraktiken.
Ett bra kap där fyra misstänkta tjuvar och hälare greps.