Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

20-åring hittad död i sin bostad i Forsbacka

/
  • Efter en fest på fredagskvällen talade 20-åringen med en granne i trapphuset. Efter det har ingen sett honom förrän han hittades död i sin lägenhet av några bekanta på lördagskvällen. Foto: Lars Wigert

FORSBACKA En 20-åring hittades död i sin lägenhet i Forsbacka i går kväll. -Han hade skador i ansiktet. Det såg onormalt ut, vi misstänker mord, säger Rolf Gustafsson vid Gävlepolisen.

Annons
Mannen hittades vid femtiden i går kväll av några bekanta som kom på besök. När ingen öppnade dörren gick besökarna runt huset och klättrade in på balkongen.
Därifrån har sedan en eller flera av besökarna tagit sig in i lägenheten och hittat 20-åringen liggande livlös på golvet.
-Han var blodig och hade skador i ansiktet, säger Rolf Gustafsson.
Enligt grannar hade 20-åringen haft fest i sin lägenhet i förrgår kväll. Enligt polisen är den siste som sett honom i livet en granne som pratade med 20-åringen i trapphuset omkring kvart över två natten till i går.

Polisen knackade i går kväll dörr i området för att få mer uppgifter om mannens sista timmar i livet, och ett par av de personer som hittade honom åkte till polisstationen i Gävle för att berätta om vad de visste.
20-åringen beskrivs av boende i området som snäll, och en person som ofta hade gäster som spelade tv-spel i hans lägenhet.
Området kring mannens lägenhet var avspärrat under kvällen i går, och polisens tekniker hämtades från Västerås för att göra en teknisk undersökning av mannens lägenhet.
Vid denna tidnings pressläggning var det ännu oklart om de gjort några fynd i lägenheten som tyder på brott.
Enligt Christer Lindén, yttre befäl på plats vid mannens bostad, var det ingen onormal oreda i lägenheten när polisen kom dit.

Magnus Lundquist
026-277598
magnus.lundquist@gd.se

Mer läsning

Annons