Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Biljetterna tog slut direkt - igen

/
  • Arkivfoto Slutsålt igen. Biljetterna till Peter Carlssons föreställningar sålde slut direkt. En till föreställning ordnades men även då gick biljetterna åt direkt.

GÄVLE
På drygt tjugo minuter tog 1 042 biljetter till de tre extraföreställningarna med Peter Carlsson och Blå grodorna slut. För de som blev utan återstår nu bara att hoppas på återlämnade eller inte uthämtade biljetter.

Annons
- Det är naturligtvis synd om människor som har stått och köat, säger Anders Weick, intendent på teatern.

Slut på 19 minuter
Intresset för att höra Peter Carlsson har varit stort. Biljetterna till de första tre föreställningarna sålde slut på 19 minuter i förra veckan. Besvikna fick vända tomhänta, trots att de varit på plats utanför teatern i god tid. Biljetterna släpps samtidigt på alla försäljningsställen, inklusive internet.
Också den här gången försvann biljetterna kvickt. Det är bara privatpersoner som köpt. Inga bussbolag har bokat genom teatern och Ticnet, som säljer biljetter på internet, uppger att det inte går att boka så många biljetter för en beställare.

Bara fördelar
När biljetterna säljs på många ställen går det inte att försäkra sig om en på samma sätt som när de säljs på ett ställe dit alla köar. Anders Weick tycker ändå att det i stort sett bara är fördelar med att ha många försäljningsställen eftersom det bara är i enstaka fall biljettrycket är så stort som till Peter Carlsson.
- Tillgängligheten är ett stort plus i alla andra sammanhang.

ANNA BAGGE

Mer läsning

Annons