Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bra start för Fullriggaren

Det går bra för Fullriggarens restaurang och skybar. Så bra att de två del­ägarna nu har utökat öppettiderna och planerar att nyanställa runt åtta personer.

Annons

Succé kanske kan sammanfatta den första tiden för bröderna Reza och Rozbeh Pours restaurang som öppnade i Fullriggaren i april. Och Reza Pour tror inte att det bara är nyhetens behag som gör att besökarna kommer dit.

– Vi ser att vi har många återkommande gäster och det är vi jätteglada för. Efter sex–sju veckor borde det ha börjat dala annars, säger han.

Han vill dock inte avslöja hur mycket pengar som verksamheten omsätter. Sedan förra veckan har restaurangen i bottenplanet öppet från klockan elva i stället för fem varje dag. Det gör att ägarna nu har annonserat efter mer personal.

– Vi kommer nog att behöva ytterligare två–tre kockar och fyra–fem servitriser på deltid, tror Reza Pour.

Även konferensverksamheten har enligt honom haft en bra start trots att det snart är semestertider.

– I höst kommer vi att storsatsa på konferensdelen och anställa en person som jobbar heltid med det, säger han.

Mer läsning

Annons