Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bröllopi Ockelboen hög-oddsare

Bara några timmar efter att den kungliga förlovningen offentliggjorts presenterade spelbolagen en rad olika spel för den som vill försöka att tjäna en slant på bröllopet. Ett bröllop i Ockelbo ger 14 gånger pengarna.

Annons

Inför det kungliga bröllopet 2010 kommer det att gå att spela på allt ifrån vilken kyrka Daniel och Victoria ska gifta sig i till vem som kommer att designa Victorias bröllopsklänning.

När det gäller kyrkan så är spelbolaget Betsson tämligen säkra på att det blir i Storkyrkan i Stockholm, den som spelar på ett bröllop där får bara 1,15 gånger pengarna vid vinst. Skulle bröllopet istället bli i Daniel Westlings hemkommun Ockelbo så blir det betydligt bättre utdelning, 14 gånger pengarna.

När det gäller bröllopsklänningen så är den svenske designern Lars Wallin lågoddsaren med två och en halv gånger pengarna. Den som istället tror att kronprinsessan låter H-M designa klänningen får 200 gånger pengarna.

Det går också att spela på när parets första barn kommer. Där tror oddsmakarna på Betsson på 2010 som ger oddset 2, 55 gånger pengarna. Skulle det däremot bli en kunglig nedkomst redan i år så blir det hela 100 gånger pengarna till den som satsat.

Mer läsning

Annons