Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till

Annons

Parkeringsvakten som på Alla hjärtans dag inte lappade bilen utan lämnade en Alla hjärtans daghälsning i stället. Jag brukar alltid betala p-avgift men denna speciella dag såg jag inte ens automaten. Tack snälla!

Gröna Golfen vid Häktet!

Margareta Nygren, sjuksköterska på Strömsbro hälsocentral. Du är helt underbar och ställer alltid upp, tack för all hjälp.

Helmer och hans mamma och pappa

Avd 111 A samt Avd 17 för er underbara omvårdnad om vår mamma/maka Oddny under hennes sista tid i livet. Ni har varit otroliga. Oddny har känt sig trygg med er alla. Kram från

Make samt alla barn och övrig släkt

All toppenpersonal på barnmottagningen och avd.107b som gör att Arons alla besök och provtagningar blir till en positiv upplevelse. Ni gör ett fantastiskt jobb.

Familjen Hans Olov och Eva Högberg

Freddie & Sven-Erik för en lärorik och rolig skicartutbildning. Ni utför ett jättebra jobb som öppnar många nya dörrar för handikappade och deras familjer

Julia & Torbjörn

Stefan Ullmark som fredagen den 13:e klockan 15.30 ställde upp och lagade kylarläckage på min bil.

Gubben med Volvo V 70

Lasse, Håkan och Johan på Ansans Trafikskola för all hjälp till mitt efterlängtade körkort!

Melker

Alla elever i klass 7 B på Internationella engelska skolan, för en jättetrevlig tacokväll. Extra blommor till mammorna Lotta och Karin som höll ihop det hela.Nöjda ”gäster”

Mia på Gävle teater och Ted på Länsmuseet för intressanta visningar av teatern och stilleben.

Killarna och personalen, åk 5,

Sörgärdets skola, Älvkarleby

Doktor Alexander Wirdby vid Andersbergs HC, som tar sig tid med mina problem.Intyg patient 1970

Håkan och Peter på Brynässhopen, ni är alltid så positiva, glada och hjälpsamma. Smidigt och enkelt får jag mina biljetter...

Sigrid Brinnen

Er Vasaelever som ställde upp för eleverna från Kina under två hela veckor. Ni gjorde ett fantastiskt jobb, visade stort ansvar och engagerade er på ett föredömligt sätt. Varmt tack till er och era familjer från oss på skolan.

Med vänlig hälsning, Eva

Er Vasaelever på internationella som var värdar för eleverna från Mallorca på besök första veckan i februari. De var väldigt nöjda och ni gjorde ett fantastiskt jobb och engagerade er på ett föredömligt sätt.

Eva

Mer läsning

Annons