Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gävlebo ritade tatuering till Reinfeldt

/

Sebastian Norde från Gävle ville hjälpa vår statsminister att vinna mer förtroende och popularitet hos ungdomar så han ritade en tatuering som skulle ge Fredrik Reinfeldt mer status hos den yngre generationen.

Annons

Sebastian Norde är tatueraren från Gävle som har hittat sitt kall. Han vill förbättra samhället genom att rita tatueringar till kändisar.

– Jag vill hjälpa till som den lilla människan kan göra på sitt sätt, säger han.

I veckan skickade han ett tatueringsexempel till självaste statsministern. Han tycker att Fredrik Reinfeldt ska ta sig an ungdomar på ett helt nytt sätt och satsa mer på dem och tror att tatueringen kan ge honom deras uppmärksamhet och intresse.

– Det var ett infall jag fick. Han borde ha den eftersom det är häftigt med tatueringar, säger Sebastian Norde som hoppas att statsministern ska fatta tycke för hans tatuering.

Genom att tatuera in Filippas namn tycker Sebastian Norde att Reinfeldt visar en mjukare sida av sig själv och hästskon finns med för att bringa tur.

– Det kan han ju behöva nu när han tappar röster, säger Sebastian Norde.

Än så länge är Reinfeldt den enda kändisen som mottagit en tatuering av Gävlebon men i framtiden kan det blir fler. Redan nu jobbar Norde på tatueringar till Bingo Rimér och Malin Baryard, två personer som han tycker om och som det går att skapa roliga tatueringar till.

– Jag ser mig själv som hela Sveriges tatueringsinspiratör, säger Sebastian Norde.

Han vill inte ha någon betalning för tatueringen till Fredrik Reinfeldt utan skriver i sitt brev till statsministern att han kan se det som en gåva från en man till en annan.

Mer läsning

Annons