Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gävlefamiljen fortfarande fast i Bangkok

Familjen Brännström från Gävle sitter fortfarande fast på ett hotell i Bangkok sedan flygplatsen intogs av thailändska demonstranter i tisdags.
– Vi har fortfarande inte fått någon information om när vi kan få komma hem, säger Leif Brännström som ändå verkar vara vid gott mod.

Annons

Efter 18 timmar på flygplatsen fick Leif Brännström och Annette Larsson från Gävle till slut komma till ett hotell några kilometer utanför flygplatsen. Nu har de varit där snart ett dygn.

– De har varit här från thailändska turistmyndigheten. De har samlat in passnummer, vilken flight man skulle åka med, kontaktnummer och så vidare. Men vi har inte fått någon information om när vi kan tänkas få åka hem, säger Leif Brännström.

Enligt Brännström har det inte hänt så mycket mer det senaste dygnet på hotellet.

– Däremot kom det upp en lapp i lobbyn tidigare i dag där de rekommenderar folk att inte lämna hotellet i kväll. Jag antar att de inte vill att vi ska åka in till centrala stan, att det är någon form av säkerhetsåtgärd, men vi har inte märkt av några oroligheter här runt hotellet.

Hur är stämningen på hotellet?

– Den är ändå ganska trevlig måste jag säga. Folk fattar ju någonstans att det bara är att gilla läget. Visst finns det en hel del funderingar, hur det ska bli med förlorad arbetsinkomst och så. Men man kan ju ändå inte göra något åt saken, säger Brännström.

Mer läsning

Annons