Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Helgens wrestlingshow på Söders Källa ställs in: "Vi kommer tillbaka när det inte är schlager"

/

Showen See it live! Wrestling är ute på turné i landet och på lördag var det meningen att Gävle och Söders Källa skulle gästas av galan. Men nu ställs evenemanget i Gävle in.

Annons

Det är arrangörerna bakom showen som själva bestämt sig för att ställa in i Gävle med bakgrund mot publikbortfall i tidigare städer de besökt.

– Vi är inte rädda att gå lite back, men kombinationen att vi var tvungna att piffa upp ljud och ljus på Söders källa och schlagern gjorde att det kändes svårt att köra i Gävle, säger Christoffer Sahlgren, arrangör för See it live! Wrestling.

På Söders Källa är de ledsna över att arrangemanget ställs in och hoppas att en ny chans kommer framöver.

– När de körde i Västerås hade de sålt väldigt få biljetter men valde att köra ändå. Men efter det beslutade de att hoppa över Gävle, säger Anna Gaude, som jobbar som samordnare på Söders Källa.

På lördag hade Wrestlingshowen dessutom haft konkurrens av Eurovision på TV att brottas med.

– Men vi kommer tillbaka, när det inte är schlager, säger Christoffer Sahlin.

– Vi hade ett annat evenemang förra året, Fight Club, som blev en succé, det är lite lika typ av arrangemang, så jag tror absolut att det skulle kunna locka publik, säger Anna Gaude.

Många som är besvikna över att arrangemanget ställs in har hört av sig, men Anna Gaude hoppas att de ska komma med nya spännande arrangemang till hösten.

Mer läsning

Annons