Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Misshandel med flaska

En 20-årig Gävlebo kördes till sjukhuset i ambulans efter en ful misshandel i centrala Gävle under natten till söndagen. Mannen blev slagen i ansiktet med en glasflaska, knuffades omkull och blev liggande sparkad mot huvudet.

Annons

Misshandeln hände på Norra Kopparslagargatan mellan Nygatan och Drottninggatan. Flera personer blev vittnen till en ordväxling mellan Gävlebon och en ett år äldre man bosatt i Stockholm. En vakt från Hang Loose Bar ingrep och fick slut på våldet och höll gärningsmannen kvar på platsen i väntan på polis.

Stockholmaren erkände vid förhör på söndagsmorgonen att han slagit motståndaren med flaskan. Hans förklaring var att han gjorde det för att han kände sig jagad och var rädd efter att själv ha blivit angripen. Offret, som bland annat fick ett blödande sår i ansiktet, har en berättelse som skiljer sig en del från den misstänktes. Polisen har även hört vittnen för att få en så bra bild som möjligt av händelsen. 21-åringen frigavs efter att ha blivit delgiven misstanke om grov misshandel.

Mer läsning

Annons