Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Utröstade idoler mötte fansen

/

Idolturnéns nedslag i Valbo köpcentrum i går orsakade som väntat öronbedövande skrik från fansen. Gävles egen idol Alice Svensson fanns dock inte med eftersom hon fortfarande är kvar i tävlingen.

Annons

Det är de utröstade deltagarna i Idol som turnerar land och rike runt tillsammans med ett antal sponsorer som försöker sälja mer eller mindre idolrelaterade prylar till fansen.

Till gårdagens turnéstopp i Valbo köpcentrum hade även Anna Bergendahl som åkte ut så sent som i fredags hunnit ta sig.

15-åringarna Frida Levin, Josefine Erkers och Fanny Hedman hade tagit sig till Valbo ända från Borlänge för att få se sin favorit Lars Eriksson. Redan drygt en timme innan idolerna skulle inta scenen stod de längst fram och väntade.

– Han är bäst! Jag gillar speciella människor och Lars är inte som alla andra, säger Fanny Hedman.

Hon hoppades att Lars skulle sjunga den egna låten ”Rejected love” och blev bönhörd en stund senare när han äntrade scenen med sin gitarr till öronbedövande skrik från fansen.

Att tala om hysteri vore att överdriva men åtminstone ett hundratal fans var på plats framför scenen och lyckades låta tillräckligt mycket för att få en och annan söndagsshoppare att höja på ögonbrynen. Kanske hade intresset varit ännu större om Hedesundas och Gävles egen idol Alice Svensson hade funnits med. Men hon är ju som bekant fortfarande med i tävlingen där det nu bara återstår fyra idoler i kampen om att utses till årets Idolvinnare i Globen den 12 december.

Mer läsning

Annons