Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vilt med Salming

/
  • Vilt med Salming är en kokbok där den gamla hockeyspelaren även delar med sig av minnen och tankar.

Det går vilt till hos Börje Salming, åtminstone om man får tro titeln på hans nya bok som han signerade på Bokia under lördagen.

Annons

Hockeyspelaren som blev kalsongmogul och författare har många strängar på sin lyra. 1991 skrev han Blod, svett och hockey – 17 år i NHL.

Nu kommer han ut med sin andra kokbok. Efter Grilla med Salming följer Vilt med Salming. En kokbok där den gamla hockeyspelaren bjuder på ett 50-tal tips från naturens skafferi.

Men det bjuds även på små tips, minnen och Börjes egna tankar.

Många nyfikna Gävlebor tog sig till bokhandeln för att få ett signerat exemplar och en glimt av den svenska hockeyikonen som är invald i Hockey hall of fame.

Mer läsning

Annons