Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Spekulanter synade villa

/
  • Foto: TERESE PERMAN Jägarvillan till salu. Andrea Pauli och Ove Utzinger hörde till dem som passade på att studera Jägarvillan närmare på söndagen. Men vilka planer de hyser för huset, om de får köpa det, ville de inte avslöja.

OCKELBO
Jägarvillan mitt i Ockelbo är till salu.
Men det blev ingen rusning när huset öppnades för visning på söndagen.

Annons
- Vi har väl haft ett tiotal familjer här, säger Hans Plym, mäklare.
Det är ett stort hus, byggt 1910, som under senare år används som bland annat förskola, som Ockelbo kommun nu vill sälja. I huset finns två fullt utrustade kök. Till fastigheten hör en tomt på mer än 10 000 kvadratmeter och ett hus med garage och sommarlägenhet.
"Passande egenföretagare, större familj mm", står det i annonsen. En alldeles vanlig villa är det inte.
- Jag har faktiskt haft ett par familjer här som tittat på huset för egen del. Men har man en speciell idé, kanske något som knyter ihop Jägarvillan med Wij Trädgårdar, då skulle det här huset ju vara fantastiskt, säger Hans Plym.
- Det är lätt att se problem med ett så här stort hus, men det är väldigt mycket gjort på det också. Elsystemet är nytt till exempel, och taket är renoverat.
Andrea Pauli och Ove Utzinger från Stockholm var några av de som tittade på Jägarvillan på söndagen. Vad de funderade på att använda huset till ville de inte säga, men de såg många möjligheter i det stora huset:
- Jag har knappt sovit i natt för att jag har så många planer, sa Andre Pauli.
Fastigheten ska säljas genom slutna skriftliga anbud med fri prövningsrätt. Det slutgiltiga beslutet om vem som får överta Jägarvillan tas av kommunfullmäktige i Ockelbo.
INGEGERD SÖRGARD
026-15 96 27
ingegerd.sorgard@gd.se

Mer läsning

Annons