Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Drogmysteriet inte löst

SANDVIKEN Förhör har hållits med de två 14-åriga flickor som misstänks ha blivit drogade av två män i Sandviken i lördags kväll.

Annons
Men av förhören framkom inga nya uppgifter, enligt åklagare Ann-Marie Sjöberg. Fortfarande har inga förhör hållits med de utpekade männen, men några namngivna personer ska snart kallas till polisen, berättar åklagaren. Det var viktigt att höra flickorna ordentligt först, bedömer hon.
I lördags kväll följde flickorna med två män, 23 och 24 år gamla, hem till den enes lägenhet i Sandviken. Flera ungdomar fanns i lägenheten under kvällen. Flickorna har berättat för polisen att de blev bjudna på hembränd sprit. Efter en stund kände de sig lite dåsiga och tror att de sedan måste ha somnat. Därefter minns de knappt något förrän de vaknade vid niotiden på söndag morgon.
Flickorna och deras föräldrar anmälde händelsen till polisen. Lades det något i deras glas? frågar de sig. 14-åringarna har lämnat urinprov som skickats för analys. Ingen person är delgiven misstanke om brott.

Mer läsning

Annons