Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Försvunnen cykel ledtråd i jakten på Kjelle Blues?

/
  • Här vid Säljansvägen sågs den nu försvunna cykeln.Karta från Eniro.
  • Den sista bilden som togs av Kjell-Ove Andersson, den andra personen från vänster, visar att han hade på sig en blå t-shirt och att han bar en röd ryggsäck. På bilden även den blå cykeln som kan ha varit den som sågs vid Säljansvägen. De övriga personerna på bilden har inget med fallet att göra.

Det finns många lösa trådar i fallet med den försvunne Kjelle Blues.
I ett inslag i TV3:s Efterlyst som visas i kväll följer man upp en cykel som vittnen sett slängd i ett skogsbryn.
Kan det ha varit Kjelle Blues cykel?

Annons

Näst sista gången någon såg Kjell-Ove Andersson, eller som han kallas Kjelle Blues, var vid 19.20 på midsommarafton. Då stötte han nämligen på några bekanta som även passade på att ta en sista bild på honom. Med på fotot finns en blå cykel som Kjell-Ove leder vid sin sida.

20.20 ses han av ett vittne för sista gången på Mossvägen 19 i Sandviken. Sedan dess är Kjelle Blues spårlöst försvunnen.

Nya vittnen har dock hört av sig och berättat att de sett en blå mountainbike ligga i ett skogsbryn vid Säljansvägen. Cykeln är sedan länge borta, men kan det ha varit Kjelles cykel?

Enligt Efterlyst vill polisen ha hjälp med iakttagelser i området, samt kontakt med den som har hittat cykeln, eller flyttat den från platsen. De vill veta om det är Kjell-Oves cykel, eller om den tillhör någon annan.

– Med tanke på den tid som har gått och att vi inte har hittat någonting efter Kjell-Ove från den 20 juni, så känns det som om någonting allvarligt kan ha hänt honom, säger Christer Löw på Gävlepolisen till Efterlyst.

Mer läsning

Annons