Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sandviks personaldirektör har sagt upp sig

/

Sandviks personaldirektör Anna Vikström Persson har beslutat sig för att lämna företaget.
– Jag stöttar helt det viktiga arbete som nu pågår i Sandvik, men efter fem år känner jag att det är rätt läge för mig med en förändring, säger hon i ett pressmeddelande.

Annons

Anna Vikström Persson kom till Sandvik från SSAB och tillträdde sin tjänst i mars 2011. Det var en av förre koncernchefen Olof Faxanders första rekryteringar. Även Faxander kom från SSAB.

Vart Anna Vikström Persson ska ta vägen nu framgår inte av det pressmeddelande som Sandvik skickade ut på torsdagsmorgonen.

– Jag har fått chansen att arbeta i ett företag med fantastiska och synnerligen professionella medarbetare. Jag stöttar helt det viktiga arbete som nu pågår i Sandvik, men efter fem år känner jag att det är rätt läge för mig med en förändring, säger Anna Vikström Persson.

Sandvik har inlett processen med att hitta Anna Vikström Perssons efterträdare.

– Anna Vikström Persson har utvecklat HR-organisationen och dess verksamhet på ett betydelsefullt sätt under utmanande år för Sandvik. Jag har uppskattat att arbeta tillsammans med Anna och vill tacka henne för värdefulla bidrag. Jag önskar henne lycka till i hennes framtida karriär, säger Björn Rosengren, Sandviks vd och koncernchef.

Mer läsning

Annons