Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Unga flickor drogades?

SANDVIKEN Två 14-åriga flickor misstänks ha blivit drogade av två män som de följde med hem. De båda flickorna bjöds på hembränd sprit. Därefter minns de inte så mycket mer förrän de vaknade vid niotiden på söndag morgon.

Annons
Det var i lördags kväll som de båda flickorna följde med två män hem till den enes lägenhet i Sandviken. De båda männen är 23 och 24 år. Flera ungdomar fanns i lägenheten under kvällen.

De båda flickorna har berättat för polisen att de blev bjudna på hembränd sprit. Efter en stund kände de sig lite dåsiga och tror att de sedan måste ha somnat. Båda vaknade vid niotiden morgonen efter i lägenheten.
Flickorna och deras föräldrar anmälde händelsen till polisen. Båda två har lämnat urinprov som nu skickats för analys. Proven ska visa om det är så att 14-åringarna drogats av något som lagts i deras glas.
Polisen ska prata mer med de båda flickorna och också försöka få tag i de två männen som i dagsläget är misstänkta för misshandel. I och med att de drabbade försatts i vanmakt, som det heter, rubriceras händelsen som misshandel.
Det finns just nu inga bevis för att 14-åringarna har utnyttjats.
Ärendet är överlämnat till åklagare.

Lotta Hildingson

Mer läsning

Annons