Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

11 år i dag – 11.11.11

/

Melinda Josefsson är inte vilken Gävletjej som helst. Hon fyller elva år i dag den elfte i elfte 2011 och kan verkligen kalla sig nummer ett. GD passade på att överraska med prinsesstårta.

Annons

Mamma Eva kom på att dottern skulle fylla elva gånger fyra förra året. Dessutom är det elva år mellan Melinda och storasyster Theres som är 22 år och utflugen ur lägenheten på Söder.

Melinda går i femte klass på Solängsskolan och har precis tillfrisknat från en bihåleinflammation. Hon tycker om att dansa showdans, vara med kompisar, simma på Fjärran Höjder och hänga på Brynjans fritidsgård. Förutom tårtleveransen ska Melinda göra cupcakes och egen tårta tillsammans med mamma på sin födelsedag.

– Mitt bästa ämne i skolan är hemkunskap och jag gillar att baka kladdkaka och chokladbollar, säger Melinda.

Melinda önskar sig en cykel, kläder, smink och datorspelet ”Sims 3”. Samma klockslag som hon föddes, klockan 05.30 denna dag, får hon också veta att hon ska få gå på veckofinalen av Idol i Läkerolen i kväll.

Efter skolan blir det stort kalas med tjocka släkten. Katten Nadja, som är en hane (!), storasyster med pojkvän, morfar, moster, kusiner och polare kikar in.

Framöver blir det även tacodiskokväll med kompisarna.

GD önskar en trevlig födelsedag.

Mer läsning

Annons