Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

32:a GD/GIF blir en ny häftig idrottsexplosion

Veckoslutet 28-29 maj är det stor friidrottsfest på Gunder Hägg Stadion. Då avgörs, i regi av Gefle IF, den 32:a upplagan av GD/GIF-olympiaden. Ett arrangemang som berör och engagerar.

Annons

GD/GIF-olympiaden är en riktig folkfest med 2 520 startande ungdomar representerande 158 klasser i årskurserna 3–6.
Vilka aktiviteter det har varit under maj månad på Gunder Hägg Stadion där klasser från stadens skolor har tränat från tidig morgon till sena kvällen. Fantastiskt glädjande att se alla dessa barn.
Friidrottsfesten har det mesta i form av spänning, glädje, sorg och vrede. Att tillsammans med klasskamraterna nå uppsatta mål fördubblar såväl kämpaglöden som glädjen. Det är också GD/GIF-olympiadens styrka. Under GD/GIF-olympiaden kommer ni att kämpa och göra en insats tillsammans för klassen. Det viktigaste är dock att man har roligt.
Gefle IF Friidrottsförening är en förening med stora framgångar. Vi har i vår verksamhet ca 200 ungdomar som tränar och tävlar och 25-talet tränare som lägger ner ett fantastiskt ideellt jobb för våra ungdomar. Under 2010 tog våra friidrottare 43 SM-medaljer (15 guld, 14 silver och 14 brons) och vi har haft nio landslagsaktiva och två ledare i olika landslagsuppdrag.
Senare i år har vi även äran att inbjuda till SM i friidrott tiden 12–14 augusti. Men vi startar redan på torsdag kväll den 11 augusti med ”Kula på stan” (Rådhustorget). Våra bästa svenska friidrottare ställer upp på startlinjen.
Ett stort tack till alla tränare, ledare, funktionärer och personal för ert fantastiska arbete. Utan ert engagemang skulle vi inte kunna genomföra vare sig GD/GIF-olympiaden eller övriga arrangemang.
Sist men inte minst ett Stort TACK till alla sponsorer och samarbetspartners.
Välkomna att uppleva den stora friidrottsfesten GD/GIF-olympiaden den 28–29 maj med finalkväll tisdagen den 31 maj på Gunder Hägg Stadion!
Jag lovar dig en fantastisk upplevelse.
Jan Hovdebo
ordförande
Gefle IF Friidrottsförening

Mer läsning

Annons