Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Andra idoler dragplåster i Läkerolen

/
  • Andreas Dackell tog med sig sonen Tim till en kväll med andra idoler.
  • Agnes Blomqvist, 12 år, gick med mamma Ingeborg Bergvall och höll tummarna för Moa. En timme före direktsändningen kikade de på vad CD-försäljaren Joakim Åström hade att erbjuda.
  • Maria Tyrhagen, Emelie Hillman och Isabelle Östling på Thorén Business School vann VIP-biljetter och fick en helkväll i arenan.
  • Vem Jennfier Hartzell hade som idol gick inte att ta miste på.
  • Sofia Andersson, Pamela Chilo och Jonica Hillberg hade fullklottrade plakat med sig till Läkerol Arena.

Köer för att komma in, köer till kioskerna och långa köer till toaletterna. Idolkvällen på Läkerol Arena lockade över 6 000 åskådare, de flesta unga, och alla förväntansfulla.

Annons

För några var det en alldeles speciell kväll. Maria Tyrhagen, Emelie Hillman och Isabelle Östling, alla elever på Thorén Business School i Gävle, hade vunnit biljetter i en tävling på skolan. Uppgiften var att motivera varför just de hade gjort sig förtjänta av en Idolkväll. Att de var trogna Idoltittare och dessutom klarat av allt skolarbete på ett bra sätt gav dem en middag i restaurangen och VIP-biljetter i arenan.

För Läkerol Arena var det också en speciell kväll, med en ovanligt ungdomlig publik.

– Det blir lite stökigt innan alla är på plats. Men vi tycker att det har fungerat jättebra, och jag har inte hört något annat från dem som håller i produktionen, säger arenachefen Peter Jensen.

– Det här betyder jättemycket för oss, och det är kul för Gävle som stad också. Det är inte alla arenor som har fått den här chansen.

Klockan sex i morse var allt nerplockat i arenan, om tidsplanen höll. Resten av lördagen går åt till att packa ihop golvet så att hockeyspelarna får ta isen i besittning igen.

Mer läsning

Annons