Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ansökningstiden förlängs

/
  • – Vi tycker det här är ett spännande rekryteringssätt, säger Nina Tano från Furuviksparken.

Ansökningstiden till Furuvikparkens sommarjobb förlängs till den 18 mars. Även i år kommer rekryteringsprocessen att vara upplagd som en audition och de anställda får titeln artister.

Annons

Egentligen var sista ansökningsdag till Furuviksparkens sommarjobb den 4 mars. Men tiden förlängs nu eftersom Park and Resorts rekryteringsgrupp åker runt till alla sina parker i Sverige och Furuvik kommer sist på rundturen, i slutet av mars.
Hela rekryteringsprocessen tar en dryg vecka och varje audition hålls i tre timmar, då de ansökande går igenom övningar, gruppintervjuer och enskilda intervjuer. Förra året var första gången Furuviksparken testade den här typen av ansökningsform och de är nöjda med resultatet.

– Vi tycker det här är ett spännande rekryteringssätt, säger Nina Tano från Furuviksparken. Även de som inte fick säsongsanställning förra året sa att de fick med sig mycket av att gå igenom en audition.
Runt 200 platser ska tillsättas och Nina Tano förväntar sig lika många ansökningar som förra året, cirka 3 000-4 000. Ungefär hälften av platserna kommer att fyllas av personal som jobbat på parken tidigare somrar.

Mer läsning

Annons