Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Äntligen premiär

/
  • Brynäsklacken var på bra humör. Inte så konstigt kanske, eftersom deras lag vann över HV71 med 3-1.
  • Ali Tourabi, för dagen iförd en ballonghatt i gult, svart och rött, brukar gå på alla hemmamatcher. Han är nöjd med lagets värvningar i år.– Det är bra att vi fått hem Honken och Daniel Widing. Jag tror Brynäs kommer att gå långt, inte till final men i vart fall till kvartsfinal.
  • Alfred Blomberg stillade hungern under första periodpaus. Med sig hade han mamma Veronica och morfar Leif.Alfred är övertygad om att Brynäs kommer att göra en bra säsong medan morfar tycker att det är lite mer svårtippat.– I år kan det bli hur tufft som helst, säger Leif Blomberg.
  • Anette Östling och Rebecca Eriksson slog följe med Mikael Norman till matchen. Han har inte allt för höga förväntningar på Brynäs den här säsongen.– De hamnar nog någonstans i mitten, även om jag hoppas på en  högre placering. Men de har inte riktigt satsat som jag vill, säger han.
  • Bröderna Gustav och Oscar Lundberg gick på sina livs första hockeymatch och fick varsin ansiktsmålning av Linnea Hedin. Gustav förvandlades till en tiger medan brorsan fick en flagga med Brynäsfärgerna på kinden.– De har gjort två poäng!, rapporterar Oscar i första periodpaus.

Under lördagen var det hemmapremiär i Läkerol Arena. Brynäs besegrade HV 71 med 3-1 och GD passade på att fråga publiken hur de tror att den här säsongen kommer att gå för Gävlelaget.

Annons

Mer läsning

Annons