Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Beatrice Unné, 36 år, husfru

/

Det är en enorm byggnad och det faller på husfrun Beatrice Unné och hennes städpersonal att hålla den ren. Framförallt vill hon att hela hotellet ska andas hemma.

Annons

Hur kommer det att märkas att du är husfru?

– Det kommer att vara personligt och hemtrevligt. Dels rent förstås, men dessutom ska jag och personalen ta hand om gästerna. Det stora hotellet ska kännas som det lilla hotellet.

Om en månad, vad gör du då?

– Då är jag överallt i hela hotellet, där det behövs just då. Kanske springer jag till ett rum där en städerska sagt att det är något trasigt. Eller så är jag på väg till ett annat rum för att byta ut en blomma som blivit gammal.

Vilka är dina ambitioner?

– Att gästerna ska trivas och att det ska vara fint för dem. Att få dem att komma tillbaka hit nästa gång de är i Gävle.

Varför ska de komma hit den första gången då?

– För att det är en upplevelse. Jag vill att andra ska ta del av det jag får uppleva varje dag i den här speciella byggnaden.

Vad är det som är så speciellt?

– Det är en av de finaste byggnaderna i Gävle och det finaste hotellet. Man känner sig lyckligt lottad i de här lokalerna. Många som sökt jobb här har inte varit så noga med vad de ska jobba med, det viktiga har varit att få vara på Grand.

Mer läsning

Annons