Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bloggare får egen fest i Gävle

/

Den 31 mars anordnas en stor bloggfest i Gävle. Tillställningen kommer att äga rum på Goya och förhoppningsvis locka gäster från hela Sverige.

Annons

Det är Gävlebloggarna Desirée Serung och Ida Svedlund Ståhl som ligger bakom festen. De tyckte att det var på tiden att det anordnades ett event här, eftersom träffarna traditionellt sett hålls i storstäderna.

– Vi vill visa att Gävle också finns på kartan och är en härlig stad. Sponsorerna är också nöjda med att vi anordnar festen i Gävle, då får de nya ställen att synas på, säger Desirée Serung.

Hon tycker att bloggfester är bra eftersom man då får träffa de andra bloggare man bara har kontakt med över nätet. Desirées förhoppning är att gästerna kan utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter. Det kommer gäster från hela Sverige till festen, och det kommer bjudas på uppträdanden, tävlingar och överraskningar. Efter klockan tio på kvällen är Goya öppen för alla.

Desirée Serung tror att bloggandet kommer fortsätta öka i Sverige.

– Människor som kanske inte vanligtvis läser alla tidningar hänger med genom att följa bloggar i stället. Bakom varje blogg finns en riktig människa, vilket gör det ännu mer intressant och personligt, säger hon.

Mer läsning

Annons