Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Esteter ville liva upp morgontrötta

/
  • Atro Oiva, som var på väg till jobbet som busschaufför kollade äktheten hos clownerna som bjöd honom på godis.– Det verkar vara en riktig clown det där. Så här borde vi ha det varje morgon i Gävle, konstaterade han skrattandes.
  • Julia Sköld, Hanna Weiåker och Johanna Lundgren förberedde sig för att dela ut godis till förbipasserande.
  • Clownen Johanna Lundgren ville önska alla en bra start på dagen.
  • Pingvinerna John Nylander och Andreas Åhman gömde sig för sin jägare, Jens Berglund på Stortorget. I deras medtagna bergsprängare pumpades Stayin Alive på högsta volym.
  • Positiva budskap mötte morgontrötta på väg till jobbet.
  • Fika och uppmuntrande budskapshjärtan delades ut på Drottninggatan

Möttes du av galna pingviner, stora klossar med budskapet Håll ihop, eller blev du kanske bjuden på godis av tre glada clowner i morse på väg till jobbet?

Annons

Estetmediaklassen på Borgarskolan ville önska så många som möjligt en bra start på dagen. Därför anordnade de åtta installationer runt om på stan i morgonrusningen. På Slottstorget stod ett antal stora byggklossar som formade budskapet "Håll ihop", på Drottninggatan kunde förbipasserande bli bjudna på kaffe och bulle och på Esplanaden delade tre glada clowner ut godis.

– Det är många som kommit fram i dag och varit glada och berömt initiativet, sa Johanna Larsson, en av eleverna som delade ut fika på Drottninggatan.

Mer läsning

Annons