Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Handlingar redan kända i partiet

GÄVLE- Vi har verkligen inte kommenterat några arbetshandlingar som partikamraterna inte sett. Det vill jag bestämt dementera.

Annons
Det säger Ann Hedbom, s, som reagerat på ett påstående som Anéa Elfving i Arbetarekommunens styrelse gjorde i torsdagens GD, när hon kommenterade petningen av de två stridbara s-kvinnorna Ann Hedbom och Helene Åkerlind.
I artikeln säger Anéa Elfving att hon ifrågasätter deras metoder att driva opinion i medierna, och säger som exempel att de kommenterat arbetshandlingar i media som partikamraterna inte sett.
Men det är inte sant, säger Ann Hedbom: - Anéa Elfving syftar på att Helene gick ut i medierna och kommenterade förslaget till regler för hur partimedlemmar skulle få uttala sig. Men då hade alla partikamrater redan fått det. I själva verket var det jag och Helene Åkerlind som fick förslaget sist av alla, säger Ann Hedbom.
Det finns ett skäl till att både hon själv och Helene Åkerlind ibland valt att uttala sig i medierna i olika frågor, säger Ann Hedbom:
- Vi försöker driva opinion inne i partiet också, men då tystas vi ner. Och förtryck ska man sätta lampan på, var det än finns, säger Ann Hedbom.

Mer läsning

Annons