Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

I kväll dyker Milton upp i TV

/

I kväll drar en ny säsong av Wild Kids igång och bland de tävlande syns elvaårige Milton Ndiaye från Gävle. Han ser fram emot premiären även om han tycker att hans röst låter konstigare än i verkligheten.

Annons

Inspelningen ägde rum i Orsa björnpark redan under sensommaren och sen dess har det varit en lång väntan för elvaårige Milton som ikväll gör TV-debut i Wild Kids. När han tänker tillbaka på inspelningstiden är det främst lagkamraterna han minns.

– Det jag minns bäst är alla som var där, som jag träffade. Mitt lag Björnarna och alla mina kamrater där. Jag har fortfarande kontakt med nästan alla.

En annan sak han minns är tävlingarna. I kväll får man bland annat se när Milton och de andra deltagarna gör upp i en rafflande bågskytteduell. Det var kul och nervöst på samma gång.

– Det var jättekul för jag har aldrig skjutit båge förut. Jag kommer ihåg att jag tänkte "träffa mitten, träffa mitten" och att jag ville att motståndarlaget skulle träffa halmen.

Milton Ndiaye har redan sett två avsnitt och är förberedd på vad som kommer att hända i kväll. Men han berättar att det var lite märkligt att se sig själv i TV första gången, eller snarare höra.

– Det var roligt. Men jag tycker jag låter konstigare på TV än i verkligheten.

Men för alla andra är det premiär i kväll och det finns särskilt några som längtat.

– Klasskompisarna har längtat jättemycket efter det första programmet. Och nästan alla tror att jag har vunnit.

"Tror" är nyckelordet för ingen hur det går för Milton i årets säsong och huvudrollen själv har inga problem att hålla tätt.

– Nej, det är ganska enkelt för jag är bra på att hålla hemligheter. Jag kommer inte säga ett ord om hur det går till någon.

Första avsnittet av Wild Kids som programleds av en annan Gävlebo, Rickard Olsson, sänds klockan 19.15 i Barnkanalen.

Mer läsning

Annons