Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kvinna anhållen för knivhuggen mot pappan

(Uppdaterad 14.30) En kvinna i 20-årsåldern misstänks för mordförsök på sin far efter att ha huggit honom upprepade gånger med en kökskniv. Mannen fördes till sjukhus.

Annons

Det var vid fyratiden på söndagsmorgonen som kvinnan kom i bråk med sin pappa, en man i 40-årsåldern. Vad bråket handlade om är inte klarlagt, men det slutade i alla fall med att kvinnan gick till köket och hämtade en kniv.

Sedan gick hon till attack mot sin far som fick ta emot flera kraftiga hugg mot överkroppen. Han försvarade sig så gott han kunde med vänsterarmen som skydd. Där fick han flera djupa hugg, enligt polisen. Han blödde även från flera skärsår på överkroppen när polisen kom till platsen.

Kvinnan avvek men kunde gripas i närheten av brottsplatsen. Hon var kraftigt berusad och fick sova ruset av sig innan polisen vid lunchtid i går försökte göra ett första förhör med henne. Hon vägrade då att säga något utan att ha en advokat vid sin sida.

Hon anhölls därför av jouråklagaren. Under eftermiddagen har hon tilldelats en försvarade, men det är i skrivande stund oklart om man kommer att kunna hålla några förhör med henne under söndagen.

Hon misstänks i dagsläget för försök till dråp, försök till mord eller synnerligen grov misshandel, enligt polisen.

Mer läsning

Annons