Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Leaf sponsrar Söderling

/
  • Om Läkerols sponsring av tennisspelaren Robin Söderling kommer att leda till att Brynäs får mindre sponsor­pengar av Leaf har Brynäs IF:s klubbdirektör Hans-Göran Karlsson svårt att bedöma.

Läkerol satsar på tennis genom att sponsra världsfemman Robin Söderling.

– Om det påverkar Brynäs eller inte att Läkerol sponsrar Robin Söderling kan jag inte bedöma i nuläget, säger Brynäs klubbdirektör Hans-Göran Karlsson.

Annons

Marknadsvärdet för tennisässet Robin Söderling har ökat rejält efter framgångarna på den internationella ATP-touren.

Denna vecka vilar Robin Söderling upp efter Wimbledon och laddar nu för nästa tävling som är Swedish Open i Båstad.

Även Leafs personal laddar för Båstad där man tillsammans med Robin Söderling kommer att marknadsföra Läkerol och även ha viktiga möten under tävlingen.

– Vi siktar nu på att tillsammans med Robin Söderling nå ut till Sveriges konsumenter. Läkerol gör kul grejer ihop med Robin Söderling på den svenska marknaden, säger Lars Påhlson som är president för Leaf i Skandinavien.

Nästa vecka börjar Swedish Open i Båstad och då kommer ”Robin Söderlings talangpris i samarbete med Läkerol” att delas ut.

Priset är en del i Läkerols strategi för satsningen på svensk tennis där Söderling fått uppgiften att ta ut en lovande ung tennisspelare som vinnare till priset.

Är det här början på en storsatsning från Läkerols sida på Robin Söderling?

– Det diskuterar vi, säger Lars Påhlson.

Om Läkerols sponsring av Söderling kommer att leda till att Brynäs får mindre sponsorpengar av Leaf har Brynäs klubbdirektör svårt att bedöma.

– Läkerol vill synas med starka varumärken och där är vi ett och Robin Söderling ett annat. Den världen vi lever i just nu är under ständig förändring. Om det påverkar Brynäs eller inte att Läkerol sponsrar Robin Söderling kan jag inte bedöma i nuläget, säger Hans-Göran Karlsson.

Mer läsning

Annons