Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lottomiljonär drömmer om båt

Den som i lördags vann drygt 2,4 miljoner på Lotto har gett sig tillkänna.
Den medelålders mannen ska nu uppfylla några av sina drömmar. Extra julklappar till barnen och kanske till och med en båt.
Han vill dock vara anonym.

Annons

– Det hela började med att jag kom på att jag inte rättat min rad i helgen, letade rätt på kvittot som jag sedan hittade på köksbänken. Nu har jag rättat, känt mig svimfärdig, rättat igen, dubbelkollat på text-tv, rättat igen och nu ringer jag. Det tog ett tag att landa, var det första vinnaren sa enligt ett pressmeddelande från Svenska Spel.

Insatsen var 100 kronor på ett färdigt spel på Lotto i Staffans Närbutik i Skutskär.

I förrgår kontaktade mannen själv Svenska Spel. Efter att alla sedvanliga kontroller gjorts kunde vinsten bekräftas.

– Ända sedan jag började rätta mina rader har jag haft lite svårt att förstå att det var på riktigt. Jag var också lite nervös över att ringa, men nu när du säger att jag verkligen vunnit känns det riktigt häftigt, ska mannen ha sagt.

Pengarna är välkomna för mannen, som arbetar i byggbranschen. Nu kan barnen få en extra julklapp, något som aldrig varit aktuellt förut.

– Att inte behöva vända varje slant och ibland kunna unna sig det där lilla extra ska bli skönt. En dröm jag länge haft är också att köpa en båt. Nu kan den bli sann och det är också en riktigt häftig känsla. Den drömmen kanske jag till och med uppfyller redan till våren, säger han och skrattar.

Mer läsning

Annons