Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mackmyra förstärker

Mackmyra Svensk Whisky anställer nu en marknadschef för att sprida sina produkter internationellt.

Annons

Mackmyras nya marknadschef heter Annika Hampf Fogtmann. Hon har tidigare jobbat som marknadschef på Maxxium Global Travel Retail. Där hade hon produkter som Highland Park, The Macallan och Absolut Vodka i portföljen. Annika Hampf Fogtmann har efter det jobbat med Shopper och Consumer Insight inom handeln som senior projektledare på Movement Consulting.
– Mackmyra är ett spännande och unikt företag som befinner sig i en expansiv fas, och det känns jättespännande och även ansvarsfullt att få vara med och fortsätta bygga upp ett starkt svenskt varumärke, säger Annika Hampf Fogtmann i ett pressmeddelande.
Mackmyra säljer i dag whisky till ett flertal marknader utanför Sverige; bland annat till Danmark, Norge, Finland, Frankrike, Storbritannien, Kanada och USA.
– Vi har under 2012 initierat flera viktiga satsningar i form av nya produkter och nya marknader. En del i detta är även att vi förstärker ledningsteamet med internationell erfarenhet på försäljnings- och marknadssidan. Johan Åsman tillträdde i augusti som försäljningschef och nu är jag glad att kunna presentera Annika Hampf Fogtmann som ny marknadschef. Johan och Annika ger oss kraft och kompetens att genomföra planerad marknadsexpansion från 2013 och framåt, säger Magnus Dandanell, grundare och vd på Mackmyra Svensk Whisky i pressmeddelandet.
Annika Hampf Fogtmann tillträder som marknadschef den 1 februari 2013.

Mer läsning

Annons