Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

”Makalöst att bli miljonär”

Gästrikar har tumme med fru Fortuna. En man från Sandviken vann 4,8 miljoner och Malin Andersson från Hofors skrapade fram 100 000 i tv.

Annons

I lördags belönades sju rätt på lotto med nästan 4,8 miljoner kronor. Den vinnande kupongen hade lämnats in på Coop i Storvik. Men vinnaren dök inte upp.

Men under onsdagen hörde han av sig till Svenska spel. Mannen som nu är 4,8 miljoner kronor rikare trodde först inte att han hade vunnit.

– Jag läste om att en miljonvinst gått till Storvik, men trodde inte det var jag, för insatsen var fel. När jag sedan kom på att jag även spelat på Joker så förstod jag att det faktiskt kunde vara jag. Det här är en revolution i livet och det känns inte som att det är på riktigt. Det är rena rama drömmen att bli miljonär, helt makalöst. Nu kan jag lösa gamla lån och bli skuldfri, säger han.

Men det var fler gästrikar som kammade hem vinster under gårdagen. På onsdagsmorgonen vann Malin Andersson från Hofors 100 000 kronor när hon skrapade triss i TV 4. Även hon tänker lösa lån för pengarna.

– Det känns jättebra. Kändes bra att dubbla det minsta beloppet. Nu ska jag betala av studieskulderna och så blir det kanske en resa till solen.

Mer läsning

Annons