Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mona kammade hem storvinsten

/

Mona Tärnström från Valbo lyckades med det som få andra gör: att gå från Bingolottostudion som ägare till tre färska miljoner. Nu finns det alla möjligheter i världen att förverkliga planerna på fler resor.

Annons

Nyblivna pensionären Mona Tärnström var redan garanterad 100 000 kronor när Bingolotto drog igång under söndagskvällen. Tre miljoner kronor var maxvinsten, och tro det eller ej, Mona lyckades med allt under det dramatiska avgörandet. Själva tävlingen gick ut på att välja om det kort som dras är högre eller lägre än det föregående. En felgissning får man ha, men inte ens det behövdes.

- Hon hade maximal tur genom hela spelet och bara seglade sig igenom. Hon slapp till och med en felgissning. Det är inte alls vanligt, säger Malin Kiriazidou på kommunikationsbyrån Welcom i Göteborg.

Mona Tärnström har tidigare berättat för GD att hon abonnerat på en bingolott från Valbo AIF varje vecka, år ut och år in. Men någon vidare utdelning har det inte blivit före kvällens storslam direkt i TV-studion. Hon har redan planerat för vad hon ska göra med pengarna.

– Vi ska resa mer, min sambo och jag, och våra barn ska få en slant, sa hon till GD innan resan till Göteborg.

Och det var innan hon visste att vinsten skulle räknas i miljoner.

Mer läsning

Annons