Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu drar vi till Almedalen!

/
  • Under Almedalsveckan kommer Gefle Dablads kulturredaktör Gunilla Kindstrand och ledarskribent David Nyström att rapportera och kommentera direkt från Visby.– Det går aldrig att känna av stämningar och politiska strömningar om man inte är på plats, säger David Nyström.

På söndag drar Almedalsveckan igång. På plats på Gotland finns Gefle Dagblads ledarskribent David Nyström och kulturredaktören Gunilla Kindstrand.

Annons

Bland de 1 814 evenemang som finns att välja bland kommer David Nyström att bevaka och kommentera samtliga partiledares tal medan Gunilla Kindstrand bland annat kommer att delta i seminarier kring kultur och kulturarv, intervjua kulturministern på en scen och lyssna på så många föreläsningar och debatter som möjligt.

– Det är viktigt att vara på plats för att det är lärorikt, och särskilt för oss som arbetar med kulturfrågor eftersom vi genomgår en stor kulturpolitisk förändring i Sverige just nu, säger Gunilla Kindstrand.

Gefle Dagblads läsare kommer att kunna följa det som händer i tidningen och på gd.se varje dag, men även på Twitter.

– På 140 tecken är det svårt att säga något intelligent, men några elaka bock-i-kanten-ironier ska partiledarna inte slippa undan, säger David Nyström.

Mer läsning

Annons