Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Söndagar lyft för "nya" Bingolotto?

GÄVLE Efter tolv år på lördagar börjar Bingolotto att från och med i kväll sändas på söndagar med start i TV4 klockan 18. Frågan är given: Ska detta vända den negativa trenden?

Annons
Jill Johnson är för övrigt säsongens första gäst. Hon är aktuell med en nyutgiven samlingsplatta, "Discography", från vilken hon ska sjunga "Hopelessley devoted", "God's gift" och "Crazy in love", melodifestivallåten som skrevs av Gävletrojkan Forsberg-Wastesson-Sjöberg.

Under januari kommer också Lasse Holm, Arvingarna, Monica Thörnell, Janne Lucas Persson och Sven-Bertil Taube att vara med i programmet.
Programledaren Lasse Kronér har en ny studio som är anpassad för soffprat och bingospel. De som gästar programmet kommer, förutom att uppträda, även att hjälpa Lasse Kronér med allt från att öppna lådor till att ta emot samtal från vinnare.

- Att äntligen få tid att prata med våra gäster ska bli otroligt kul. Det blir spännande och mer variation. Till studion och soffan kommer inte bara artister utan även andra aktuella personer, förklarar Lasse Kronér i ett pressmeddelande.
Bingolottos husband har fått en ny kapellmästare, Marcos Ubeda. Han är bland annat känd för att ha skrivit Afrodites segerlåt i Melodifestivalen, "Never let i go".

Stefan Andersson

Mer läsning

Annons