Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sparkar och slag under stökig natt

Natten till annandagen blev stökig. På morgonen var fyra personer gripna, misstänkta för olika brott.En 18-årig man greps på en buss på Norra Kungsgatan tidigt på natten sedan han bland annat ha skallat, slagit och sparkat en kvinna på bussen. Han ska även ha riktat en spark mot busschauffören, en spark som också träffade.

Annons
För polisen har 18-åringen berättat att han tidigare under kvällen varit på en pub där han druckit alkohol och han säger sig inte minnas något av den anmälda misshandeln. Efter att ha förhörts av polisen släpptes mannen på fri fot.

Hade tårgasspray
En 30-årig man greps misstänkt för våld mot tjänsteman kring klockan ett på natten, sedan han ska ha slagit en ordningsvakt på Heartbreak Hotell i huvudet med båda händerna. Dessutom misstänks 30-åringen för vapenbrott när en visitation avslöjade en tårgasspray.
Inte heller 30-åringen säger sig minnas något av det han misstänks för.
Ytterligare en 30-årig man var fortsatt anhållen på eftermiddagen sedan han under föregående natt greps i städskrubb på Norra skolan, av okänd anledning med en plastpåse på huvudet. Misstanken gäller försök till stöld på grund av inbrottet. Anhållande motiverades av risken för återfall i missbruk - på mannen beslagtogs också en burk med tabletter som misstänks vara narkotikaklassade.
Kring midnatt ingrep polisen mot en 20-årig man som ska ha sparkat sönder tre rutor vid affärshuset Winn 20-åringen var dock så berusad att han inte var kontaktbar och skjutsades hem av polispatrullen.

Hotade med kniv
På annandagens eftermiddag sökte en patrull från Gävlepolisen en 21-årig man boende i Norrsundet, som på juldagen skulle ha använt en stor förskärare att hota minst en annan person med.

MATS HEDSTRÖM
026-15 96 39
mats.hedstrom@gd.se

Mer läsning

Annons