Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

TV: Kristoffer fick sin ensamma mamma

/
  • – Det har kommit fram personer varje dag och frågat hur det går i programmet. Det ska bli skönt att slippa slingra sig från frågorna, säger Kristoffer Bergkvist.  Från och med i dag kan han äntligen berätta det han vetat i ett halvår, att han och Jennifer är ett par.

Under hösten har tv-tittarna svävat i ovisshet. Men i går kväll fick alla veta det som Kristoffer Bergkvist vetat i ett halvår. Han var mannen den ensamma mamman Jennifer sökte.

– Det första jag ska göra är att komma ur garderoben som hennes pojkvän.

Annons

Med bara minuter kvar till säsongens sista Ensam mamma söker drar igång börjar nervositeten komma krypande för Kristoffer Bergkvist.

Trots vet han vet vad som kommer hända och trots att vännerna Pelle Andersson och Johan Larsson sitter med i tv-soffan som moraliskt stöd pirrar det lite extra i magen.

– Det är alltid lite nervöst, varje avsnitt. Det är obekvämt att se sig själv på teve och man undrar vad folk man känner ska tycka om en, säger Kristoffer Bergkvist.

Vad den ensamma mamman Jennifer tycker har emellertid stått klart sedan länge.

– Man var aldrig helt säker, men vi fick bra kontakt efter Falkenberg. Efter midsommar kände jag att det skulle bli vi två, säger Kristoffer Bergkvist.

Sen dess har det bara handlat om att hålla masken. Såväl framför tevekamerorna när programmet fortfarande spelades in men framförallt sen de slocknat.

Under hösten har de båda träffats så fort tillfälle getts, men på grund av programmet har det nykära paret varit tvungna att hemlighålla sin romans. Men det kommer det bli ändring på säger Kristoffer Bergkvist.

Han framstår visserligen inte som typen som skriker saker från hustaken, men idag kommer det efterlängtade ögonblicket då han äntligen får ge ett rakt svar på frågan han höra ända sedan han syntes i teverutan för första gången för flera månader sedan.

– Det första jag ska göra efter programmet är att komma ur garderoben som hennes pojkvän.

Mer läsning

Annons