Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tv-stjärnor på besök

/
  • Filip, Fredrik och deras team tog en öl på Järnvägskrogen mellan inspelningssessionerna. Info för nörden: Filip snusar Göteborgs Rapé precis som Alex Schulman.
  • Pål Hollender berättar att det är oklart när hans film om Afghanistan kommer.– Min dokumentär går stick i stäv med ”krig för fred”-grejen SVT kör på nu, säger han.

Det är inte bara Daniel och Victoria som är i Gävle.
Självaste Filip och Fredrik var här i går för att spela in en ny programserie.

Annons

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson sågs luncha med sitt team på Järnvägskrogen i går. Just nu håller de på att spela in en ny improviserad serie som enligt källor ska heta ”Får vi följa med hem till dig?”.

Programmet beskrivs som en kringresande Sverigeodyssée där Filip och Fredrik är ”ute och far” och förutsättningslöst intervjuar vanliga människor.

I torsdags var de i Storvik där de högg tag i en kille på byn och följde med till Västerbergs Folkhögskola där han går för att sedan följa med hem till honom.

– I dag träffade vi ett gäng förtjusande kvinnor i Andersberg. Gävle har alltid legat oss varmt om hjärtat. Jag och Fredrik älskar medelstora svenska städer där vi bara kan gå och ta en öl på Harrys och släppa all jävla Stockholmsmediapiss, berättar Filip.

Till serien ”100 Höjdare” besökte mediaduon Anti-EU-mannen Joachim Datorius i Gävle. Fredrik berättar också att hans mormor är härifrån.

– Jag var en väldigt inbiten brynäsare på 80-talet när Mats Näslund var en av stjärnorna, säger Fredrik.

Med sig har de inslagsproducenten Pål Hollender som de jobbat med tidigare. Sammanlagt ska de vara ute en månads tid i Sveriges avlånga land. GD hör viskande om ”Sundsvall” och ”norrut” som nästa destination men får inget bekräftat.

– Poängen med programmet är att vi inte vet vart vi ska, säger Pål Hollender.

Teamet vet inte heller när programmet har premiär, men enligt Filip blir det till ”hösten, vintern eller våren”.

Mer läsning

Annons