Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vansinnesfärd slutade vid Max

/
  • Foto: MATHIAS FORSLÖF Vansinnesfärd. Under lördagsnatten körde en bil in på Maxgrillens parkeringsplats vid Norrtull och kolliderade med en parkerad bil i hög hastighet. Ägaren till bilen som blev påkörd befann sig lyckligtvis inte i fordonet vid kollisionen men blev chockad av händelsen.

GÄVLEEn 28-årig man punkterade en lunga under olovlig körning som slutade med en kraftig kollision med en bil som stod parkerad vid hamburgerrestaurangen Maxgrillen på Norrtull.

Annons
På söndagen låg föraren nedsövd och vårdades med respirator på länssjukhuset.
Singelolyckan inträffade vid 03.00-tiden på lördagsnatten.
I hög hastighet har bilen kört söderut på Norra Kungsgatan, passerat under viadukten och därefter kraschat in i en stillastående bil på Maxgrillens parkeringsplats.

Chockad bilägare
Ägaren till bilen som blev påkörd befann sig lyckligtvis inte i fordonet vid kollisionen men blev chockad av händelsen.
Eftersom hamburgerrestaurangen håller öppet till 04.00 på natten så befann sig flera personer i närheten när olyckan ägde rum. Ytterligare en stillastående bil blev påkörd innan 28-åringens färd tog slut.

Misstänkt för brott
Den andra kollisionen var dock betydligt lindrigare än den första. 28-åringen är misstänkt för rattfylleri, grov olovlig körning och vårdslöshet i trafiken.
I bilen fanns också en 19-årig passagerare. Han klagade över ryggsmärtor efter kraschen och vårdas också på länssjukhuset.

Mer läsning

Annons