Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vart tog du vägen?

/

Hallå där Larry Forsberg på P4 Gävleborgs som till många lyssnares besvikelse inte längre leder morgonprogrammet.

Annons

Vart tog du vägen
– Jag gjorde min sista sändning som morgonprogramledare i fredags. Efter fem år kan ett generationsskifte vara på sin plats. Ärligt talat vill jag kunna tacka ja till kvällsaktiviteter igen, att sända morgon är inte helt lätt att kombinera med ett familjeliv.

När har du stigit upp om morgnarna?
– Jag har klivit upp 03.30 eftersom jag bor på landet och dessutom envisats med att cykla varje dag för att hålla mitt kolesterolvärde i schack. Jag har insett att det inte finns en traktor i världen som kan släpa mig till ett gym när jag kommer hem från jobbet, enda chansen är att ägna mig åt vardagsmotion.

Hur har lyssnarna reagerat på att du slutar som programledare?
– Många har skickat mejl och skrivit brev att de förlorar en kompis i radion. Människor vill ha rutiner. De stiger upp samma tid om morgnarna, har samma pålägg på mackan och lyssnar på samma radioprogram. Det är lustigt att många är så positiva nu för när man är ny får man höra vilken sopa man är som stakar sig...

Vad ska du göra istället?
– Jag ska vara allmänreporter och åka ut på fältet. På tisdag ska jag till exempel till Edsbyn och lära mig matematik genom dans. Sedan ska jag köra vårt program på fredag eftermiddag.

Mer läsning

Annons