Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gävleborg - ett framtidslän

Drick mjölken från Gefleortens mejeriförening, whisky från Mackmyra i Valbo då är du en riktig Gävleborgare. Gevalia är heller inte så dumt. Jordnära lokala produkter som passar både till helg och vardag. Fiska lax i Gavleån och träffa den stridsglada släktingen Santino, schimpansen i Furuvik.

Massage köper du från de Gävleföretagare som har miljöcertifikat utfärdat av EU.

Trots Brynäs föll mot Färjestad är det ingen som deppar ihop speciellt inte jag som är född sex mil från Karlstad (Färjestad) så jag vänder kappan efter vinden.

Daniel från Ockelbo är ett nytt dragplåster han klarade av sitt första stora viktiga officiella framträdande då sambon Vickan hade namnsdag. Undrar om Daniel är trött men Kongen hjälper säkert till med serveringen eller svärmor som är en riktig hurtbulle sägs det.

Det finns all anledning att tro på vårt län som dessutom består av hälsingar och Edsbyn som får stryk av Sandviken i bandyfinal men det är inte dåligt att komma tvåa i länsriksderbyt.

Snacka om positivism, snälla, snälla snälla, nu är våren snart här!

Gävleborg ett framtidslän

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare