Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Titti Schultz prisades som årets moderator på Talargalan

Radioprofilen och GD-krönikören Titti Schultz är årets moderator. Hon fick pris på årets Talargala som hölls på tisdagen i Stockholm.

Annons

Tobias Karlsson, Robert Karjel, Elaine Eksvärd och Fredrik Reinfeldt.

Tiotusentals har varit med och röstat fram vinnarna. Det är elfte året i rad som Talarforum delade ut branshpriset Årets talare i kategorierna kvinna, man, moderator och genombrott.

GD-krönikören Titti Schultz har närmare 20 års erfarenhet av direktsänd radio och har nyligen börjat sända morgonprogrammet i Sveriges radios Stockholmskanal P5.

Motiveringen för henne som årets moderator lyder: "Hen rör sig på ett imponerande sätt mellan allvar och humor, är oerhört snabb i replikerna och får alltid ut det lilla extra av scendeltagarna. Hens professionella, varma och humoristiska personlighet lyfter samtliga arrangemang där hen medverkar. Denna moderator har ett stort samhällsintresse, är mycket allmänbildad och är en av våra mest omtyckta programledare. Det är med stor stolthet vi presenterar Årets talare – Moderator – Titti Schultz."

Samtidigt utsågs också Robert Karjel och Elaine Eksvärd till årets manliga respektive kvinnliga talare. Tobias Karlsson prisades för årets genombrott och Fredrik Reinfeldt fick årets hederspris.

Mer läsning

Annons