Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vem ska tilldelas utmärkelsen Årets Eldsjäl i Hofors kommun? Nu kan du nominera

Senast prisades Marita Söderström och Emil Eriksson för "Med kärlek från Hofors" och insamlingssuccén i Musikhjälpen.
Årets Eldsjäl i Hofors kommun delas ut för sjunde gången 2018 och från och med nu finns möjligheten att nominera.

Annons

När Årets Eldsjäl i Hofors kommun delades ut för sjätte gången i januari i år var rekordmånga nominerade till utmärkelsen, som gick till Marita Söderström och Emil Eriksson för insamlingsbössan "Med kärlek från Hofors" som samlade in drygt 1,2 miljoner kronor till förmån för Musikhjälpen.

Från och med i dag, onsdag, till och med 31 december kan nya nomineringar göras inför att Årets Eldsjäl i Hofors kommun ska utses på Idrottsgalan 10 februari 2018.

"Det finns många människor som på olika sätt bidrar till att lyfta Hofors kommun och de personerna tycker vi förtjänar att uppmärksammas. Det är bakgrunden till varför Hofors kommun och Entré Hofors instiftade utmärkelsen Årets Eldsjäl", skriver Hofors kommun och Entré Hofors i ett pressmeddelande.

– Juryn hade ett tufft arbete med att utse Årets Eldsjäl senast. Självklart hoppas vi på ett nytt rekord i antal nominerade eldsjälar i år. Det här är ett utmärkt tillfälle att visa uppskattning till alla eldsjälar som finns runt om i Hofors kommun, säger Linda-Marie Anttila, kommunalråd i Hofors kommun.

Vem av kandidaterna som slutligen får ta emot utmärkelsen utses av en jury bestående av representanter från Hofors kommun, Entré Hofors och det lokala näringslivet.

LÄS OCKSÅ: Samlade in pengar till Musikhjälpen – utsedda till årets eldsjälar i Hofors

Marita Söderström och Emil Eriksson. Bild: Hofors kommun

Mer läsning

Annons